Toon rubrieken Verberg rubrieken
ZOEKEN

Voorzitter bestuur - Volksuniversiteit West Betuwe

Omdat onze voorzitter wegens persoonlijke omstandigheden terugtreedt zoeken wij op korte termijn een opvolger voor hem. Wat ga je doen? Je bereidt mede de bestuursvergaderingen voor en zit deze voor (gemiddeld 1 maal per 2 maanden). Je zorgt voor een goede taakverdeling binnen het bestuur dat statutair bestaan uit 5 leden. De functies van Voorzitter en Bestuurslid Marketing en Communicatie zijn momenteel vacant. Je vertegenwoordigt de Stichting bij externe gelegenheden. Je geeft sturing aan de uitvoering van het strategisch meerjarenplan. Je voert (mede) organisatorische operationele activiteiten uit. Wat bieden wij ? De Volksuniversiteit West Betuwe (VuWB) biedt vrijwilligers ruimte voor ontplooiing, eigen inbreng, waardering en sociaal contact. Wij verzorgen minimaal 2 maal per jaar een gezamenlijke bijeenkomst met vrijwilligers, docenten en het bestuur. Er is de mogelijkheid om 1x per jaar een korting van maximum van € 50,-te krijgen op een cursus georganiseerd door de VuWB . Vrijwilligersverzekering gedurende werkzaamheden voor de VuWB. De gemiddelde tijdsbelasting is ongeveer één dagdeel (4 uur) per week, waarbij er piek- en dal periodes zijn gedurende het jaar. Je doet de werkzaamheden vanuit huis, waarbij er regelmatig overleg plaatsvindt in het Elisabeth Weeshuis in Culemborg.
Geplaatst: woensdag 29 september 2021
Vacature ID: 728
Geplaatst door Volksuniversiteit West Betuwe
Bekeken: 387x
Rubriek(en): Volwassenen, Bestuur & organisatie
Nicole  Mol
Reageer LEES MEER

Bestuurslid marketing & communicatie - Volksuniversiteit West Betuwe

Vanwege het vertrek van een bestuurslid wegens het einde van de bestuurstermijn, zijn we op zoek naar een nieuw bestuurslid die passie heeft voor communicatie en marketing en deze rol een nieuwe invulling wilt geven bij de Volksuniversiteit West Betuwe (VuWB). Wat ga je doen? • Je ontwikkelt het strategisch meerjarenplan Marketing en Communicatie. • Je bewaakt de uitvoering van het Marketing en Communicatiejaarplan. • Je ontwikkelt een passende (on- en offline) communicatiestrategie. • Je initieert activiteiten op het gebied van: persberichten, actualiseren website, opstellen nieuwsbrief en dergelijke.. • Je bewaakt de huisstijl van de VuWB. Wat bieden wij ? • De VuWB biedt vrijwilligers ruimte voor ontplooiing, eigen inbreng, waardering en sociaal contact. • Wij verzorgen minimaal 2 maal per jaar een gezamenlijke bijeenkomst met vrijwilligers, docenten en het bestuur. • Er is de mogelijkheid om 1x per jaar een korting van maximum van € 50,-te krijgen op een cursus georganiseerd door de VuWB . • Vrijwilligersverzekering gedurende werkzaamheden voor de VuWB. De gemiddelde tijdsbelasting is ongeveer één dagdeel (4 uur) per week, waarbij er piek- en dal periodes zijn gedurende het jaar. Je doet de werkzaamheden vanuit huis, waarbij er regelmatig overleg plaatsvindt in het Elisabeth Weeshuis in Culemborg.
Geplaatst: woensdag 29 september 2021
Vacature ID: 727
Geplaatst door Volksuniversiteit West Betuwe
Bekeken: 355x
Rubriek(en): Volwassenen, Bestuur & organisatie
Nicole  Mol
Reageer LEES MEER
SPOED

Zonnebloem Tiel is op zoek naar Secretaris/ Vrijwilligers

De Zonnebloem is een landelijke organisatie die zich inzet voor mensen die door ziekte of gebrek dreigen te vereenzamen. Vrijwilligers in dorpen en steden bezoeken mensen thuis en organiseren activiteiten. Voor de afdeling Tiel zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die als (bestuurs-)vrijwilliger mee willen helpen. Wat wordt er verwacht? Als algemeen vrijwilliger, dat je een hart hebt voor (oudere) mensen die vaak niet meer zo goed uit de voeten kunnen en graag eens bezoek ontvangen of even naar buiten gaan. Een luisterend oor en een paar uurtjes van je tijd elke 2 à 3 weken is voor onze gasten iets om naar uit te zien. Daarnaast worden er 5 of 6 activiteiten per jaar georganiseerd waar je aan mee kunt helpen. Onze vrijwilligersvergaderingen zijn 4 keer per jaar. Bestuur en vrijwilligers spreken daar door wat voor de komende tijd op het programma staat en evalueren het verloop van de voorgaande activiteiten. Als vrijwilligers voor het bestuur zijn we op zoek naar een secretaris. De secretaris maakt (concept)agenda’s voor de vergaderingen en maakt het verslag van de 4 vrijwilligersvergaderingen. Daarnaast hou je de administratie van onze gasten en vrijwilligers bij in het computersysteem. Het bestuur vergadert ook 4 keer per jaar, met name ter voorbereiding van de vrijwilligersvergaderingen. Voor de bestuursfuncties moet je rekenen op een tijdsbesteding van gemiddeld een paar uur per week. Wat krijg je terug voor je tijd en energie? Veel plezier en voldoening. Op bezoek gaan is leuk, je hoort verhalen en het is gezellig. Bij de activiteiten maken veel handen licht werk. Zien hoe de gasten genieten is al mooi genoeg, maar je bent ook zelf aanwezig en kunt tussen de bedrijven door meegenieten. Heb je interesse en/of vragen, neem contact op met onze voorzitter Ton Versluis tel 0344-620951
Geplaatst: zaterdag 21 augustus 2021
Vacature ID: 794
Geplaatst door Zonnebloem Afdeling Tiel
Bekeken: 203x
Rubriek(en): Ouderen, Volwassenen, Mensen met een lichamelijke beperking, Bestuur & organisatie
Ton  Versluis
Reageer LEES MEER