Onze slogan

Vrijwilligers maken het leven van mensen aangenamer!

Over Actief in Tiel

De website Actiefintiel.nl is een digitaal platform waar mensen hun vraag en aanbod van en voor vrijwilligers en welzijnsactiviteiten kunnen vinden. 

Actief in Tiel is er voor alle mensen van de gemeente Tiel, die op vrijwillige basis ergens aan mee willen doen, hulp willen bieden en/of iets willen organiseren, waar om hulp gevraagd kan worden en waar allerlei activiteiten te vinden zijn. 


Actief in Tiel begon in 2011 als een klein project voor het aanmoedigen van activiteiten in Tiel-West, maar is inmiddels uitgegroeid tot een online platform voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk en -activiteiten in de gehele gemeente Tiel.


Het platform is voor inwoners en maatschappelijke organisaties, die met vrijwilligers werken. 

Actief in Tiel wil hiermee graag inwoners, vrijwilligers, organisaties en initiatieven met elkaar verbinden.U kunt meedoen als

  • gebruiker, 
  • vrijwilliger of
  • organisatie. 

Als gebruiker kunt u zich aanmelden om eenmalig, iedere week of iedere maand een klusje te doen (wij noemen dat 'hulpaanbod') of om een hulpvraag te plaatsen. 


Als u iets wil betekenen voor een ander , bij iemand thuis of voor een organisatie  dan kunt u bij Actief in Tiel vast iets vinden wat bij u past. 

Mocht u er niet uitkomen of niets kunnen vinden, kunt u contact opnemen met Mozaïek: 0344-611566.


Organisaties kunnen hier hun hulpaanbod kwijt, (vrijwilligers)werk plaatsen, en hun activiteiten aankondigen. Als organisaties een website hebben, kan er naar hun website worden gelinkt.


Samenwerking

Actief in Tiel is een zelfstandige stichting en werkt nauw samen met Mozaïek, de welzijnsorganisatie in Tiel.


Vragen en informatie

Als u vragen of tips heeft over of voor Actief in Tiel, of u wilt om een andere reden in contact komen met het team van Actief in Tiel bel dan naar Mozaïek  0344-611566, of stuur een mailtje naar info@actiefintiel.nl.  Wij helpen u graag verder.


Onze gedragsregels


Privacy


Voor vragen over Verklaring omtrent gedrag  (VOG)  Actief in Tiel: digitale platform voor vrijwilligerswerk en welzijnsactiviteiten in de gemeente Tiel


Mozaiek Welzijn


Tiel